Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!
Home Notícies Blog Taller de Salud Solar

Taller de Salud Solar


La nostra experta independent et mostrarà com pots disfrutar del sol d'una forma saludable, en un acte obert a tothom, d'uns 45 minuts de durada, el proper divendres 8 de juny a les 17:30h
El càncer de pell de tipus melanoma és molt freqüent (90% del total), però també és el més fàcil de curar si es diagnostica de forma precoç i es tracta a temps.
T'ensenyarem a fer un senzill autoexamen de les taques del teu cos, anomenat test ABCD, i podràs detectar si alguna d'elles pot ser potencialment perillosa.
Parlarem dels diferents tipus de radiació solar (UVA, UVB, UVC, IR) i els seus efectes sobre la pell. Sabràs quin és el fotoprotector més adequat per cada tipus de pell, segons els filtres i les textures, que provarem, i t'ensenyarem a aplicar-los correctament.
Aprendràs també la relació entre el sol i l'envelliment cutani -arrugues, taques-; i els seus efectes sobre la síntesi de Vitamina D i la salud dels ossos.
Insistirem en la protecció solar adequada dels col·lectius de més risc, com els nadons i els nens, les embarassades, i la gent que fa vida a l'aire lliure (per esport -runners, ciclistes-, o per feina).
Es farà èmfasi en la relació entre alguns medicaments i la radiació solar (reaccions de fotosensibilitat).
En definitiva, serà una xerrada d'allò més interessant per encarar amb seguretat la temporada de platja del proper estiu.
No te la perdis !!
(per una millor organització preguem confirmar l'assitència al 972340388)
Taller de Salud Solar
Enrere